Vraag hier uw gratis offerte aan!

Glad pleisterwerk door de Roorda Stukadoors Kampen

Wilt u glad pleisterwerk laten uitvoeren op uw plafond? Kies dan voor de Roorda Stukadoors, zij werken uw plafond superstrak af! glad pleisterwerk

Glad pleisterwerk is in!

Glad pleisterwerk is momenteel in! Veel klanten willen tegenwoordig een superglad plafond. Het is een veel toegepaste afwerking in het stukadoorvak.

Hoe gaan de Roorda Stukadoors te werk?

Eerst strijken wij uw plafond voor, vervolgens wordt met een gipslaag uw plafond superglad gemaakt. Na de gipslaag zal het plafond gesaust worden voor een egaal geheel.
Glad pleisterwerk kan heel mooi afgewerkt worden met een sierlijst. plafondlijsten Kijk hier op onze pagina sierlijsten om te zien welke sierlijsten wij u kunnen leveren en plaatsen.

Stucwerk "finishing touch"

Stucwerk is vaak de “finishing touch” en maakt een bouw of verbouwing helemaal af. Niet alleen de waarde van uw woning stijgt, met vakkundig aangebracht stucwerk, maar goed gestucte muren zorgen voor een

  • betere thermische isolatie
  • zijn brandvertragend
  • vochtwerend!

Kom langs in onze showroom en winkel

Wilt u voorbeelden zien van stukadoorwerk, of inspiratie op doen voor de mogelijkheden van stukadoorswerk, komt u dan eens een kijkje nemen in onze showroom en winkel aan de Handelsstraat 4 in Kampen.
In onze woonwinkel (ca. 250m2 wooninspiratie) laten wij u graag de verschillende wandafwerkingen zien!
De Roorda Stukadoors is een onderdeel van de RoordaGroep, waarin schilders, glaszetter en stukadoors actief zijn. Ons kantoor is gevestigd in onze woonwinkel waarin wij ook glas, verf, verfbenodigdheden, behang, PVC vloeren en tapijt verkopen.

Wat kunt u van de Roorda Stukadoors verwachten?

  • Nette vakmensen bij u aan het werk
  • Oog voor detail
  • Goed advies
  • Strak en vlak stukwerk
  • Scherpe tarieven
  • Gratis en vrijblijvende offerte

Gratis offerte!

Al onze offertes zijn gratis en uiteraard geheel vrijblijvend. Wij komen graag bij u langs om de situatie ter plekke te komen bekijken. Wij kunnen op die manier een goede inschatting maken van de werkzaamheden en u goed advies geven over de verschillende mogelijkheden qua stukwerk.

Klik hier om uw gratis offerte aan te vragen!