Vraag hier uw gratis offerte aan!

Glad pleisterwerk sausklaar

glad pleisterwerk

Glad pleisterwerk - sausklaar is in!

Glad pleisterwerk is momenteel in! Veel klanten willen tegenwoordig een superglad plafond. Het is een veel toegepaste afwerking in het stukadoorvak. Omdat het belangrijk is dat uw plafond en wand ook echt superstrak wordt, is het belangrijk dit te laten uitvoeren door een vakman. De Roorda Stukadoors zijn stuk voor stuk echte vakmensen. Jarenlange ervaring en nette stukadoors.

Hoe gaan de Roorda Stukadoors te werk?

Eerst strijken wij uw plafond voor, vervolgens wordt met een gipslaag uw plafond superglad gemaakt. Na de gipslaag zal het plafond gesaust worden voor een egaal geheel.
Glad pleisterwerk kan heel mooi afgewerkt worden met een sierlijst. plafondlijsten Kijk hier op onze pagina sierlijsten om te zien welke sierlijsten wij u kunnen leveren en plaatsen.

Zelf uw plafond sausen?

Wilt u nadat wij uw plafond sausklaar hebben gestukadoord zelf uw plafond sausen met professionele saus? Dat kan bij de Roorda Stukadoors. Op die manier werken wij samen, wij stukadoren uw plafond superglad, waarna u zelf het plafond kunt sausen.

Professionele saus, sausrollers, afplakmateriaal koopt u in onze winkel Roorda Wonen aan de Handelsstraat 4 te Kampen.

Zelf klussen is niet aan iedereen besteed

Natuurlijk is zelf klussen niet aan iedereen besteed. Wij nemen u de sausroller graag uit handen! Voor een nette prijs maken onze vakmensen van uw woning een plaatje!

Vraag hier uw gratis offerte aan!

Voorbeelden in onze showroom

Komt u eens een kijkje nemen in onze winkel en showroom (250m2 wooninspiratie) aan de Handelsstraat 4 te Kampen, waar u diverse monsterstukken van verschillende wand- en plafondafwerkingen kunt komen bekijken! Onze winkel en showroom is gesitueerd op het industrieterrein van Kampen, vlak bij de afslag N50 Kampen-Zuid.
Onze deskundige medewerkers zijn u graag van dienst en de koffie staat voor u klaar!
Onze winkel en showroom is op werkdagen geopend van 09.00 - 12.30 en van 13.30 - 17.00 uur.
sierpleister

Wat kunt u van de Roorda Stukadoors verwachten?

  • Nette vakmensen bij u aan het werk
  • Oog voor detail
  • Goed advies
  • Strak en vlak stukwerk
  • Scherpe tarieven
  • Gratis en vrijblijvende offerte

Gratis offerte!

Vraag hier uw gratis èn vrijblijvende offerte aan!

Roorda Stukadoors werkzaam in het hele land

De Roorda Stukadoors is een stukadoorsbedrijf gevestigd in Kampen, maar is werkzaam in het gehele land. Wij zijn voor particulieren en bedrijven een betrouwbare partner op het gebied van stukadoorwerk. Stukadoorwerk is een ambacht en dan moet in één keer goed gebeuren. Kies daarom voor de Roorda Stukadoors, dan weet u zeker dat u netjes en vakkundig stucwerk krijgt!
Neemt u eens rustig een kijkje op onze website, en zie welke stukadoorswerkzaamheden wij nog meer voor u kunnen verzorgen.

Benieuwd hoe de stukadoor een plafond sausklaar maakt?

Hier is in een versneld filmpje te zien hoe één van onze stukadoors een plafond sausklaar maakt.
Strak stucwerk en er wordt zeer netjes gewerkt!
Klik op de link: sausklaar