Vraag hier uw gratis offerte aan!

Spackspuitwerk / spacken

Spackspuitwerk, spacken, spackwerk:
Met meer dan 15 jaar ervaring in vak, zijn de Roorda Stukadoors uw betrouwbare partner voor het laten spackspuiten van uw wanden of plafond.messen

Hoe gaan de stukadoors van de RoordaGroep te werk?

De stukadoors van de RoordaGroep zijn nette stukadoors. Voorafgaand aan de werkzaamheden wordt alles goed afgeplakt en worden uw vloeren (indien gewenst) met stucloop beschermd en uw meubels worden met folie afgedekt. Vervolgens worden er 1 lagen spack, ook wel spuitpleister genoemd, aangebracht.
De eerste laag is om te egaliseren en heet de meslaag, de tweede laag is afkorrel- of structuurlaag.

Verschillende korrelgroottes en kleuren in spackwerk

Spack, spackwerk kan aangebracht worden in verschillende korrelgroottes en kleuren. Het is maar net wat u mooi vindt! Een hele fijne korrel of een grove korrel, het is allemaal mogelijk bij de Roorda Stukadoors.
Wij laten u graag de verschillende korrelgroottes en kleuren zien die mogelijk zijn in spackwerk.
Komt u eens een kijkje nemen in onze winkel en showroom aan de Handelsstraat 4 te Kampen, waar wij u graag de verschillende mogelijkheden laten zien. De koffie staat voor u klaar! spack

Verschillende korrelgroottes en kleuren in spackwerk

Spack kan aangebracht worden in verschillende korrelgroottes en kleuren.  Het is maar net wat u mooi vindt! Een hele fijne korrel of een grove korrel, het is allemaal mogelijk bij de Roorda Stukadoors.
Wij laten u graag de verschillende korrelgroottes en kleuren zien die mogelijk zijn in spackwerk.

Grote showroom Roorda Stukadoors

Komt u eens een kijkje nemen in onze winkel en showroom aan de Handelsstraat 4 te Kampen, waar wij u graag de verschillende mogelijkheden laten zien. In onze woonwinkel met 250m2 wooninspiratie, waarin wij ook glas, verf, PVC vloeren en tapijt/vinyl verkopen staat de koffie voor u klaar!

Wat kunt u van de Roorda Stukadoors verwachten?

  • Nette vakmensen bij u aan het werk
  • Oog voor detail
  • Goed advies
  • Strak en vlak stukwerk
  • Scherpe tarieven
  • Gratis en vrijblijvende offerte

Vraag nu uw gratis offerte aan!

Als onze offertes zijn gratis en vrijblijvend. Wilt u weten wat het kost als de stukadoors van de RoordaGroep bij u het spack spuitwerk gaan verzorgen? Klik dan hier en vraag onze gratis offerte aan!

Roordagroep Stukadoors, dan weet u zeker dat het goed zit!

Roorda Stukadoors werkzaam in het hele land

De Roorda Stukadoors is een stukadoorsbedrijf gevestigd in Kampen, maar is werkzaam in het gehele land. Wij zijn voor particulieren en bedrijven een betrouwbare partner op het gebied van stukadoorwerk. Stukadoorwerk is een ambacht en dan moet in één keer goed gebeuren. Kies daarom voor de Roorda Stukadoors, dan weet u zeker dat u netjes en vakkundig stucwerk krijgt!
Neemt u eens rustig een kijkje op onze website, en zie welke stukadoorswerkzaamheden wij nog meer voor u kunnen verzorgen.

Wilt u dat wij contact met u opnemen om bij u langs te komen voor een gratis offerte? Klik dan hier.