Vraag hier uw gratis offerte aan!

Frescolori: een eigentijdse wandafwerking

Frescolori is een kalkpleister, een uniek product op basis van 100% natuurkalk en zorgt met haar verschillende kleuren en toepassingsmogelijkheden voor een eigentijdse wandafwerking! frescolori

Voordelen van frescolori:

 • Veel stuctuureffecten mogelijk (van landelijk, romantisch tot design of stoere betonlook)
 • Goede hechting
 • Flexibel, schrob-, kras-, en stootvast
 • Bestand tegen vocht, dus goed toepasbaar in badkamers en keukens

Natuurlijk product uit gewonnen kalksteen

Het hoofdbestanddeel van FRESCOLORI-marmerpleister, de gewonnen kalksteen, doorloopt een verwerkingsproces van brand in de kalkoven, van ongebluste kalk (calciumoxide) tot aan het blussen met water in putten, het zogenaamde lessen. Zo ontstaat de gebluste kalk (calciumhydroxide).

De gebluste kalk wordt in het product verwerkt. Na het opdragen op de wand of het plafond verdampt het water uit de kalk, die uithardt door CO2 uit de lucht op te nemen. Zo wordt de kalkstuc weer het oorspronkelijke kalksteen met al zijn positieve eigenschappen. De natuurlijke kringloop is daarmee afgerond en in uw woonruimte heeft u pure natuur.

Verschillende korrelgroottes

Om verschillende structuren te kunnen maken is FRESCOLORI marmerpleister in vijf verschillende korrelgroottes ontwikkeld, van meelfijn tot korrelig. Met deze verschillende consistenties zijn wij in staat oppervlakken een gladde of een diep uitzien te geven. De korrelgroottes kunnen onderling in lagen worden gecombineerd, waarbij niet alleen een enorme bandbreedte aan mogelijkheden ontstaat, maar ook een gevoelige nuancering van de structuur van wand- en bodemoppervlakken.

U bereikt daarmee een weergaloze optiek. Laat u verrassen met metallic gladde wanden, die mysterieus glimmen, tot poreus ruwe oppervlakken in Industrial Design.

Beton Ciré / betonlook

Beton Ciré, ook wel betonlook genoemd, is een uniek type betonstuc dat op vele manieren toegepast kan worden. Mat, natuurlijk, of gepolijst kan beton ciré afgewerkt worden. De letterlijke vertaling van beton-ciré is gewreven beton. Na droging en afwerking wordt de cementmortel tot een steenachtig stuc: het beton-ciré.

Beton Ciré wordt door de Roorda Stukadoors toegepast in: beton cire

Badkamer of keuken:         Beton ciré als vervanging van uw wandtegels
                                          Beton ciré als aanrechtblad

Toilet:                                Beton ciré als afwerking rondom uw toilet of als wandtegel

Kom beton ciré bekijken in onze ruime showroom

Beton ciré is in veel mooie standaard kleuren leverbaar. Kom beton ciré bekijken in onze ruime showroom en winkel aan de Handelsstraat 4 te Kampen, waar wij ons eigen toilet en wastafel hebben afgewerkt met beton ciré. Wij laten u graag de mogelijkheden zien. In onze woonwinkel met 250m2 wooninspiratie, waarin wij ook glas, verf, PVC vloeren en tapijt/vinyl verkopen staat de koffie voor u klaar!

Wat kunt u van de Roorda Stukadoors verwachten?

 • Nette vakmensen bij u aan het werk
 • Oog voor detail
 • Goed advies
 • Strak en vlak stukwerk
 • Scherpe tarieven
 • Gratis en vrijblijvende offerte

Vraag nu uw gratis offerte aan!

Als onze offertes zijn gratis en vrijblijvend. Wilt u weten wat het kost als de stukadoors van de RoordaGroep bij u het spack spuitwerk gaan verzorgen? Klik dan hier en vraag onze gratis offerte aan!

Roordagroep Stukadoors, dan weet u zeker dat het goed zit!

Wandafwerkingen bij Roorda Stukadoors

Naast het aanbrengen van frescolori of betonciré kunt u bij de Roorda Stukadoors terecht voor de volgende stukadoorswerkzaamheden:

 • Raapwerk:                     uitrapen van uw badkamer, keuken of toilet (de natte ruimtes in uw woning
 • Spackspuiten:               spack (spuitspliester) aanbrengen op uw wanden of plafond
 • Sierpleister:                   sierpleister of spachtelputz een mooie wandafwerking!
 • Pleisterwerk:                 sausklaar, behangklaar of tegelklaar maken van uw wanden
 • Plafondafwerking:          sausklaar, witpleister, schuurwerk (schuurplafond)
 • Stucwerk buitengevel:   vlak en strak stucwerk van uw buitengevel
 • Sierlijsten/ornamenten: sierlijsten en rozetten om uw interieur te verfraaien

Roorda Stukadoors werkzaam in het hele land

De Roorda Stukadoors is een stukadoorsbedrijf gevestigd in Kampen, maar is werkzaam in het gehele land. Wij zijn voor particulieren en bedrijven een betrouwbare partner op het gebied van stukadoorwerk. Stukadoorwerk is een ambacht en dan moet in één keer goed gebeuren. Kies daarom voor de Roorda Stukadoors, dan weet u zeker dat u netjes en vakkundig stucwerk krijgt!
Neemt u eens rustig een kijkje op onze website, en zie welke stukadoorswerkzaamheden wij nog meer voor u kunnen verzorgen.