Vraag hier uw gratis offerte aan!

Plafondafwerking Kampen

Glad pleisterwerk plafond     Schuurplafond     Spackspuitwerk plafond     Sierlijsten/ornamenten

Stukadoorwerk door de Roorda Stukadoors, dan weet u zeker dat het goed zit!

glad pleisterwerk      spuitwerk      plafondlijsten

Afwerking van een plafond vraagt om vakwerk!

De afwerking van een plafond vraagt om vakwerk, het moet in 1x goed gebeuren. Bij de Roorda Stukadoors bent u zeker van kwaliteit, vakmanschap en een eerlijke prijs!

Plafond kunnen op verschillende manier afgewerkt worden. Van glad pleisterwerk, een schuurplafond, traditioneel spackspuitwerk tot een klassiek plafond met lijsten en ornamenten.
De Roorda Stukadoors zijn echte vakmensen en maken van uw plafond een plaatje!

Glad pleisterwerk

Glad pleisterwerk is op dit moment een veel toegepaste afwerking.
Eerst strijken wij uw plafond voor, vervolgens wordt met een gipslaag uw plafond superglad gemaakt. Na de gipslaag zal het plafond gesaust worden voor een egaal geheel.
Glad pleister kan heel mooi afgewerkt worden met een sierlijst. Kijk hier op onze pagina sierlijsten om te zien welke sierlijsten wij u kunnen leveren en plaatsen.

Schuurplafond

Een schuurplafond is een hele mooie afwerking van bijvoorbeeld uw woonkamer of badkamerplafond. Met een schuurplafond krijgt u een uniek plafond, want elk schuurplafond is weer anders. Met haar zanderig oppervlak en draaiende schaduwwerking krijgt u plafond een unieke en rustieke uitstraling.

Voordelen van een schuurplafond

  • Hoeft niet gesaust te worden
  • Ideaal in natte ruimtes (badkamer) vochtregulerend
  • Uniek en rustieke uitstraling waar u jaren plezier van kunt hebben

Spack spuiten plafond

Eerst afdekken, dan beginnen! Voorafgaand aan de werkzaamheden wordt alles goed afgeplakt en worden uw vloeren (indien gewenst) met stucloop beschermd en uw meubels worden met folie afgedekt. Vervolgens worden er 2 lagen spack, ook wel spuitpleister genoemd, aangebracht.
De eerste laag is om te egaliseren en heet de meslaag, de tweede laag is afkorrel- of structuurlaag. Op die manier spack spuiten wij uw plafond.

Verschillende korrelgroottes en kleuren in spackwerk
Spack kan aangebracht worden in verschillende korrelgroottes en kleuren. Het is maar net wat u mooi vindt! Een hele fijne korrel of een grove korrel, het is allemaal mogelijk bij de Roorda Stukadoors.

Wat kunt u van de Roorda Stukadoors verwachten?

  • Nette vakmensen bij u aan het werk
  • Oog voor detail
  • Goed advies
  • Strak en vlak stukwerk
  • Scherpe tarieven
  • Gratis en vrijblijvende offerte

Kom langs in onze showroom en winkel

Wilt u voorbeelden zien van stukadoorwerk, of inspiratie op doen voor de mogelijkheden van stukadoorswerk, komt u dan eens een kijkje nemen in onze showroom en winkel aan de Handelsstraat 4 in Kampen.
In onze woonwinkel (ca. 250m2 wooninspiratie) laten wij u graag de verschillende wandafwerkingen zien!
De Roorda Stukadoors is een onderdeel van de RoordaGroep, waarin schilders, glaszetter en stukadoors actief zijn. Ons kantoor is gevestigd in onze woonwinkel waarin wij ook glas, verf, verfbenodigdheden, behang, PVC vloeren en tapijt verkopen.

Gratis offerte!

Wilt u dat wij contact met u opnemen om bij u langs te komen voor een gratis offerte? Klik dan hier.